icon
icon
Övrigt | Publicerad 31 december 2011 04.01

Bortom låsta portar

Annons

Vet ni vad. Man måste ta risker ibland. Utan risk vinner man aldrig några guldmedaljer och med kalkylerad risk kan man troligtvis erövra världar. Jag tittar över axeln just nu och ser, med ödmjukhet i bagaget, mitt bästa börsår någonsin.

2011 blev året då jag uppgraderade mig själv till nivån där jag hör hemma. Jag har för första gången på oöverskådlig tid låtit blommor växa på min själs sommaräng. Skakade av mig gamla synder, maror och ex. Töjde ut tröjan och blundade när solen sjönk ner i väst. Jag såg sommarmånader som var stilla och kalla, men jag visste  hela tiden att jag inte var så svartvit som jag tidigare hade trott.

Nu står jag här och håller 2012 i handen. Tillsammans skrämmer vi mörkret. Och säger att i år är vi oslagbara.

Mvh A

Dela

Gilla Café på Facebook

Annons

2 Kommentarer

Kommentera inlägget

*

Annons