Monkey Business
Annons

Skridskor på riktigt II

Dela (1)
Tweeta
Annons

Annons

Kommer ni ihåg när jag tipsade om HBOs magiska dokumentärserie 24/7 Penguins/Capitals: road to the nhl winter-classic (se här)? Serien var magnifik och därför hoppade jag jämfota av glädje då jag insåg att HBO återigen avsåg bjuda oss på en resa in i världens tuffaste hockeyligas hjärta och själ.

Jag pratar givetvis om 24/7 Flyers/rangers: road to the nhl winter-classic. Nu har jag sett de två första avsnitten och trots högt ställda förväntningar så häpnar jag över produktionen. Återigen bjuds vi på en makalöst välgjord, påkostad och ocensurerad inblick i NHL-spelarnas vardag. Och dessutom måste HBO jobba dygnet runt i klipprmmet då den är så rykande dagsfärsk att det nästan känns som realtid.

Hade HBO varit ett fysiskt objekt så hade jag klappat på det och viskat fina ord i dess öra. Så mycket gillar jag den där förbannade TV-kanalen. HBO for the win. Och ja, att kolla in grejerna är obligatoriskt. Annars blir det bakläxa.

Mvh A-FoDela (1)
Tweeta
Annons
Annons
Annons

Laddar