Monkey Business
Annons

Skridskor på riktigt

Dela (0)
Tweeta
Annons

Att jänken kan göra bra tv är inte direkt någon nyhet. Inte heller att HBO kan sin sak. Därför borde jag inte vara överraskad, men det är jag. Har precis sträcktittat på deras dokumentärserie 24/7 Penguins/Capitals: road to the nhl winter-classic. I fyra 60 minuters avsnitt bjuder HBO på en unik inblick i det liv som NHL erbjuder sina spelare. I denna välgjorda, påkostade och ocensurerade dokumentär så får vi under ett par veckor följa spelarna i Pittsburgh Penguins och Washington Capitals. Kameran är där 24-7, rivaliteten är stor och det hela mynnar ut i deras stora utomhus(hat)möte på nyårsdagen (the winter classic).

Annons

Med imponerande dramaturgi så blir höjdpunkterna många och det är intressant att se dynamiken i lagen, hur slagskämparna resonerar, hur tufft det är när det går dåligt och hur stora vinnarskallar det handlar om. Gillar man idrott i allmänhet eller ännu bättre, ishockey i synnerhet så är detta en must see. Men även för den utan intresse så kan nog den osminkade men fina produktionen erbjuda viss underhållning.

Serien linger bland annat på youtube (där varje avsnitt är uppdelat i fyra femtonminuters avsnitt) och den börjar . Mycket nöje.

Mvh A


Dela (0)
Tweeta
Annons
Annons
Annons

Laddar