Monkey Business
Annons

The End ❤

Dela (0)
Tweeta
Annons

Annons

Idag är det med sorgsna fingrar som jag letar mig fram över tangentbordet. Detta då jag har tagit beslutet att lämna bloggosfären och således stänga igen den här lama ursäkten till blogg. Jag har alltid tyckt om att skriva och det var den stora anledningen till att jag började blogga här hos Café. Dock så har glädjen haft svårt att infinna sig den senaste tiden och det har givetvis påverkat kvaliteten på mina inlägg. Och att vara en oengagerad medelmåtta har aldrig riktigt intresserat mig. Därav beslutet att kasta in min tveksamma cyberhandduk.

Sedan starten i mars 2009 så har jag mäktat med hela 2189 inlägg av varierande kvalitet och inriktning. Till en början var jag anonym och gömde mig bakom en blå mask, men detta ändrades då min identitet avslöjades. Efter detta så skiftade bloggen karaktär och jag var tvungen att införa ett visst konsekvenstänk i mitt skrivande. Oftast har jag dock skrivit om vad som fallit mig in och där vill jag rikta ett stor tack till Café som tillåtit mitt spretiga bloggande. För trots att jag by far har varit den mest omogna individen här på Café.se och säkerligen är att anse som en odygdspåse, så har de låtit mig hållas (behålla min fria roll där jag fått blogga om precis vad jag vill). Jag har således inte belagts med några språk-/innehållsmässiga bojor, vilket jag har uppskattat. Vill även passa på att tacka min bloggchefer genom åren: den lillgamle men sympatiske farbrorn Daniel Kjellsson, den oefterhärmlig Viktor Barth-Kron samt den kravställande men snälle Johan Hurtig. Har även varit roligt att stifta bekantskap med de övriga bloggarna och jag kommer givetvis att fortsätta följa dem.

Det största tacket går dock ut till er, mina läsare, som följt mina ups and downs här på bloggen. Och för att ni har stått ut med mina kärleksbekymmer, mitt gnäll samt mitt hangarstora ego. Era komplimanger, frågor och intresse har varit den största enskilda drivkraften för mitt bloggande och utan er så hade det inte funnits någon belöning.

Det är möjligt att jag återuppstår i något annat format eller hittar tillbaka till mitt skrivande, men först och främst skall jag ge mig själv en välbehövlig bloggsemester! Och för er som även fortsättningsvis vill följa mina äventyr så föreslår jag att ni följer mig på Instagram: anders_forssberg respektive Twitter: @andersforssberg.

So long kids och tack för den här tiden! Ha det bäst och se till att ta hand om er/varandra.

❤❤❤

Mvh A-Fo


Dela (0)
Tweeta
Annons
Annons
Annons

Laddar